Mijn diensten

Videoproductie

Bedrijf - merk - product - evenement - social media

Video is tegenwoordig de populairste vorm van content. We nemen visuele informatie maar liefst 600.000 keer sneller op dan tekst en video’s worden ook nog eens 1200% meer gedeeld. Dit maakt deze manier van content maken bij uitstek geschikt voor online campagnes, websites, landingspagina’s en social media.

Video editing

SOCIAL MEDIA T/M DOCUMENTAIRES

De beelden kunnen nog zo mooi zijn, je video valt of staat met een goede edit. De kijker heeft tegenwoordig een korte concentratieboog, dus het is belangrijk dat je direct de aandacht trekt. Met jaren ervaring, een efficiënte werkwijze en professionele apparatuur zorg ik ervoor dat jouw video in no time staat als een huis.

Waarom met mij werken?

Persoonlijk & kostenefficiënt

Omdat ik voornamelijk alleen werk ben je verzekerd van heldere communicatie en flexibiliteit. Daarnaast werk ik met eigen professionele apparatuur. Hét recept voor een prettige samenwerking zonder onnodige kosten.

Ervaring

Ik heb ervaring met de verschillende aspecten van het vak. Van concept tot eindproduct en van beeld tot licht en geluid.   Deze kennis heb ik opgedaan in werk voor mediabedrijven, marketingbureau's en corporaties.

Professionele Editing

In de afgelopen jaren heb ik 2500+ video's gemonteerd. Van social media ads tot nieuwsreportages en van bedrijfsvideo's tot series. In die tijd heb ik een professionele en tijdsefficiënte werkwijze opgebouwd.